En författare i månaden under 2017

 

Kreationslotsen-header-301x200-vitare

Bli månadens författare hos Kreationslotsen!

Idag introducerar jag ett nytt tema på bloggen – Månadens författare. Jag kommer att ge chansen till författare att gästblogga under detta tema löpande under året.

 

Första tjing har medlemmarna i Skriv! Ett medlemskapsprogram för oss som skriver. Här pratas text och skrivande, peppas, man får skrivkamrater, coachning och respons. Här finns både utgivna författare och de som just startat sin bana. Här finns många olika genre och fokus. Det är så vi kan lära av varandra. Att heja på, läsa och tipsa.

Att leva ett kreativt liv

Det är årets övergripande tema, hela året ska vikas åt detta då det gäller blogg, Skrivradion och Skrivboosten – din fria utbildning. Sedan fördjupar vi oss i olika teman under året som går under det kreativa paraplyet, se alla tilltänkta tema nedan.

 

Du får möta olika författare, lära känna dem, deras skrivande och deras böcker och arbete. Du får också ny inspiration på tolv spännande ämnen under året. Min vana trogen så vill jag gärna ha författare i olika faser så du behöver inte vara utgiven. Jag är säker på att du har bra saker att säga på många tema ändå.

 

Är du sugen på att gästblogga hos mig?

Klicka här och skriv till mig! OBS! Skriv kortfattat.

 

Berätta vem du är, vad du skriver, ev böcker, ange vilket tema du vill skriva under (antingen ett från listan nedan eller ett annat). Jag återkommer så snart jag vet vilka som ska blogga under året med mer information till dig.

  • Författare på webben – sociala medier och marknadsföring
  • Miljö
  • Hur läser jag min egen text?
  • Redigering
  • Skriva erotik
  • Karaktärer
  • Facklitteratur
  • Skriva för barn

 

Jeanette Niemi och det kreativa livet

Kreationslotsen, Din bokidé, skrivcoachMitt eget liv är styrd av nyfikenhet och lust, de två komponenter som jag anser vara basala för ett kreativt liv. Jag driver mitt företag Kreationslotsen som webbföretag vilket innebär att jag är fri att leva och arbeta var som helst i världen. Jag hjälper dagligen författare i deras bokskrivande och att hitta och hålla skrivglädje. Jag håller webbkurser, skrivresor till sköna miljöer, lektörsläser, coachar och handleder i text. Och så skriver jag förstås! Jag har bl a skrivit boken Din bokidé – en steg för steg-guide. I den presenterar jag en enkel metod för att hitta och forma en fungerande och säljande bokidé. Just nu skriver jag på en bok om karaktärer – håll utkik!

 

I mitt yrke möter jag varje författare där hen är. Skrivprocessen ser så olika ut från människa till människa. En behöver hjälp att stärka självförtroende och överbrygga motstånd. En annan behöver fokusera och skapa vanor som hjälper. Respons dvs återkoppling på text och prata fördjupande om skrivande behöver alla men även där befinner vi oss i olika faser. Oavsett var du befinner dig tjänar du på att skaffa dig skrivkamrater att dela text, glädje och funderingar med.

 

Du är varmt välkommen till oss i Skriv! Klicka in, läs mer och anmäl dig direkt så hörs vi snart. Och är du sugen på att gästblogga? Skriv till mig enligt ovan!

 

Ser fram emot att höra av dig, skrivglädje till dig!
/Jeanette

Spara

Spara

Comments

comments

Login