Inspiration och kunskap för (blivande) författare

Kreationslotsen Skrivkurs skrivcoach Kreativt skrivande

Nu har jag satt planen för året. Jag blev lite sen i år. Jag blev sjuk i samband med att jag åkte hem från min underbara Baliresa. Jag kommer att berätta mer om den, håll utkik här på bloggen och på facebooksidan. Nu är jag på gång igen och mer peppad än någonsin att peppa och peppra (om ni vill) er med inspiration och ny kunskap.

 

Jag kommer främst att inspirera utifrån ett antal teman:

 • Skrivblockering/skrivkramp
 • Att skaffa skrivarvänner
 • Kom i gång med din bok
 • Självförtroende
 • Karaktär
 • Flow
 • Lära och prova nytt
 • Plan/synopsis
 • Dramaturgi
 • Vanebildande skrivande
 • Gestaltning

 

Ett tema för varje månad under året. Jag har lyssnat på er som följer mig och deltar i mina kurser. Det här är teman som ni säger att ni vill veta mer om och jag ser fram emot att få skriva och berätta om dem.

Jag tar mig friheten att ändra och bestämma ordning. Först ut blir den första punkten, skrivblockeringar.

Vilka erfarenheter har du på temat? Vad vill du att jag berättar om? Tag chansen att berätta i kommentarerna och det kan bli just dig jag hjälper!

Vi “ses” snart igen!

/Jeanette

PS

Du kan lära dig mer på det sätt du föredrar. Klicka in och anmäl dig till den kanal du vill höra min röst på. Dessa teman tas upp här på bloggen, i Skrivradion och Skrivboosten – din fria utbildning.

Comments

comments

Login