Vill du ha en kurs i kreativt skrivande? Eller känner du någon som vill ha en?

 

Kom igång och skriv - Kreationslotsen

En ny kursportal under skapande!

Anmäl dig till “Skrivboosten – din fria utbildning” och få en present i samband med att jag lanserar min nya kursportal! Den kommer att bli snygg och den kommer att fyllas med många kurser på olika ämnen inom kreativt skrivande. Det alla kurser kommer att ha gemensamt är att de kommer ha hög kvalitet och vara mycket prisvärda.

 

Eftersom jag gillar att fira med dem som är viktiga för mig känns det som en självklarhet att ni som prenumererar på Skrivboosten (fd Inspirationsbrev) ska få något extra vid lanseringen. Jag uppskattar att ni är så många som varje månad tar emot mina tankar, läser och återkopplar!

 

Finns du inte redan på listan så är du välkommen att skriva in dig nu genom att lämna din e-postadress i rutan nedan. OBS! När du anmält dig, gå till din inkorg och klicka på bekräftelselänken jag skickat så är du med på listan.

 

Skrivboosten – din fria utbildning

 


Skrivboosten bjuder på energi som håller ditt skrivande igång. Inspiration, artiklar, tips och erbjudanden ca en gång i månaden.

Välkommen!

/Jeanette

Comments

comments

Login