Klicka här för att läsa mer om inspirationskursen "Hitta din skrivglädje!"

Klicka på bilden för att läsa mer om inspirationskursen “Hitta din skrivglädje!” Den blir din för halva priset.

 

För en tid sedan utlovade jag en “Hitta din skrivglädje!” i samband med att jag bad jag er tipsa om bra saker att blogga om. Som ni tipsade – varmt tack! En mängd supertips kom in och jag har som vanligt galet svårt att välja. Nu har jag i alla fall fattat ett beslut och det är hög tid att avslöja vem jag har valt och vilket tips som blev det vinnande bidraget. Läs om min fråga och alla bra tips som kom in här.

 

 

Tipset som jag valt lyder så här:

Jag skulle vilja läsa om hur man konkret går vidare när man skrivit klart sin berättelse/bok. Vad är nästa steg om man vill få den utgiven? Be någon läsa det man skrivit? Vem i så fall? En vän eller betala ett proffs? Hur hittar man förlag och i vilket format skickar man sin berättelser? Vad ska man tänka på? Vad finns det för olika alternativ?

 

 

Färre manus i byrålådan och fler i bokform!

 

Tipsarens namn är Sabina – GRATTIS – och hon får kursen eftersom hon pekar på en riktigt viktig sak. Hur kan man kvalitetssäkra sitt bokmanus för att öka sina chanser att få den utgiven? Några garantier kan man inte få men alla som skrivit ett manus eller gjort ett försök vet hur komplex processen är och vilken uthållighet och engagemang det kräver. När man lagt ner så mycket tid, engagemang och arbete så tänker jag att det är synd att slarva mot slutet. Självklart vill jag bidra till färre manus i byrålådan och fler i bokform!

 

Sabinas tips innehåller en rad olika ämnen och jag kommer att ta upp dessa var och ett för sig under vintern. Sabina tar upp den viktiga aspekten av att bli läst och den berör jag i alla mina kurser. Jag har också skrivit ett blogginlägg om det tidigare ur perspektivet att befinna sig i ett skrivsammanhang. Du kan läsa mer om vad en lektör gör och vad det kostar här. Handledning är ett fint sätt att bearbeta sitt manus samtidigt som man lär sig nya saker. Här hittar du också de vanligaste fallgroparna som vi lektörer hittar i manus vi får in. Det finns mycket du kan göra för att förbättra ditt manus litterära kvaliteter!

 

Så jag säger både tack och grattis till Sabina!

 

Halva priset till alla tipsare!

Jag tycker att alla som tipsar mig om vad jag ska skriva här på bloggen för att hjälpa er på det sätt som ni behöver ska ha chansen att utveckla sitt skrivande! Alla som tipsade om ämnen får därför 50 % på inspirationskursen “Hitta din skrivglädje!” på distans (ord pris 495kr)! En kurs via mejl med goda vitsord som sträcker sig över åtta veckor. Det ingår dessutom viss feedback.

 

Även du som lämnar ett tips i kommentaren nedan får samma förmånliga pris! Du kan köpa till dig själv och/eller till en vän så passa på att fixa julklapparna redan nu! Goda tips ska spridas till goda vänner så visa gärna din generositet och dela med dig till de du gillar! Det är enkelt gjort med delaknapparna under inlägget.

 

Gör så här:

 • Lämna ett tips i kommentaren. Har du gjort det på tidigare inlägg så behöver du inte göra det nu.
 • Klicka in och beställ ditt första kostnadsfria inspirationsbrev (det får man helt utan förpliktelser) på kurssidan.
 • Fyll i formuläret nedan och beställ de kurser du vill ha.
 • När du fyllt i formuläret så får du en faktura av mig via mejl. Väljer du present eller julklapp får du sedan ett presentkort att skriva ut och ge till din vän.

 

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Antal kurser

  Present?

  Välj datum för kursstart

  Vem ska kursen/kurserna skickas till? Namn och mejladress, tack.

  Något annat du vill meddela mig?

  Erbjudandet är för tipsare, kryssa i din tipsarekod!

  Jag har tipsat på din blogg och vill gärna ta del av erbjudandet att få "Hitta din skrivglädje!" till halva priset!

  Lycka till med skrivglädjen, vi hörs snart igen om hur du kan gå vidare med ditt bokmanus!

  /Jeanette

   

  PS

  Ett annat tips för dig som inte anmält dig till “Skrivboosten – din fria utbildning” är att göra det nu. Inom kort kommer jag att ge bort en ny chans till alla mina prenumeranter. Etn gåva som ör helt exklusiv för de som är med i Skrivboosten. Helt utan kostnad.

   

  Comments

  comments

  Login