Förberedelser som tar dig i mål

 

Jag fick ett brev från Aryel Walett. Hon är en av de författare som jag har fått förtroendet att vägleda i text. Hon har gått distanskursen “Hitta din skrivglädje” och förbereder sig nu för att ta sig an coachprogrammet “Skriv din bok NU!” och individuell handledning. Hon tar sitt skrivande på allvar och jag känner mig förvissad om att hon kommer att skriva den bok som hon har i planen.

 

Jag får dagligen mejl från människor som vill skriva en bok men uppger att det är svårt att komma i gång eller att upprätthålla sitt skrivande. Aryel delar gärna med sig av sina tips till dig! Och du om du har den minsta lilla önskan att skriva en bok … Tveka inte. Sätt igång direkt! Men läs Aryels tips först. Då har du tjänat massor av tid och frustration framöver.

 

 

Kreationslotsen din skrivcoach

 

Tack Aryel för att du inspirerar och skriver!

 

Lycka till säger jag till Aryel men också till dig som nu ska sätta igång och skriva. Behöver du hjälp? Se nedan hur jag kan hjälpa dig.

/Jeanette

 

 

Individuell handledning/coachning – jag hjälper dig med precis det du behöver- Respons på text och coachning i de frågor du utmanas av.

Hitta din skrivglädje! – En mejlkurs med fulladdade inspirationsbrev. Du provar nytt och utforskar ditt skrivande under lekfulla former. Första brevet gratis!

Skriv din bok NU! – coachprogram från idé till färdigt manus.

Skriv din bok NU! – Kostnadsfri mejlserie i sex delar om hur du kan få din bok skriven.

 

 

Comments

comments

Login