Skriv ett manus under sommaren

 

SKriv din bok nu med KreationslotsenDen 8 maj lanserar jag ett helt unikt coachprogram för dig som vill skriva en bok. Om jag säger att du kan skriva en bok på 3-6 månader. Och att jag kan hjälpa dig med det. Skulle det vara intressant för dig?

 

Det är precis vad det här coachprogrammet kommer att kunna göra för dig.

 

Jag är inte ett fan av “quick-fixes” så jag har ingen mirakelmetod som gör att du inte behöver lägga ner tid på att skriva. Det jag däremot erbjuder är ett sätt att få kontinuitet, hjälp under skrivprocessen men också att mobilisera den kraft och uthållighet som krävs för ett längre skrivprojekt.

 

Så vill du skriva en bok i sommar?

Faktabok eller skönlitterärt. Utan att bli ruinerad. Då ska du anmäla dig till den här listan. Helt gratis kommer du att få tips och vägledning till att komma igång redan nu.

 

Men du. Innan du anmäler dig. Är du beredd att lägga ner några timmar på att skriva? Om ja, då ska du anmäla dig till den här listan nu.

 


 

Din mejladress är säker hos mig. Jag spammar inte. Jag har inte heller för avsikt att snåla med mina kunskaper och erfarenheter så du kan räkna med att få handfast hjälp med ditt skrivande. Självklart tänker jag inte avkräva dig någonting för detta – inga kostnader och inga förbindelser. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration.

 

Genom att lämna din mejladress till listan “Skriv din bok NU!” godkänner du att jag skickar:

 

  • glimtar ur innehållet av coachprogrammet.
  • tips om kreativt skrivande och skrivprocessen.
  • övningar som hjälper dig i ditt skrivprojekt.
  • fina erbjudanden – kan hända om jag är på extra bra humör någon vecka. 🙂

 

Har du anmält dig? Bra, annars gör det nu så hörs vi snart.

Kreationslotsen, skrivglädje, Jeanette Niemi

 

Delad skrivglädje är dubbel skrivglädje!

/Jeanette

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Login