Semester och tid för återhämtning

Kreationslotsen, skrivtips, skrivcoach, skriva bokHur ser din sommar och semester ut? Full rulle eller hängmattan? Kanske någonstans däremellan?

 

Jag gillar att vara igång men tycker också det är helt underbart att ligga på rygg och kolla molnen bilda figurer på himlen. Jag tar nu ledigt för att göra just det. Jag ska återhämta mig för att samla kraft och hjälpa dig vidare i ditt skrivande till hösten. En höst som bjuder på mängder av spännande möten!

Önskar dig en riktigt skön sommar! Vi ses den 17 augusti igen.

/Jeanette

 

Även om jag tar ledigt så finns det mängder av inspiration du kan ta del av i alla fall.

  • Lyssna på podcasten Skrivradion. Prat om skrivande med mig och mina gäster.
  • Facebooksidan är i full gång! Tipsar och inspirerar.

 

Här kan du träffa mig i höst:

 

Vill du komma igång med ditt skrivande NU? Boka en webbkurs.

 

 

 

Comments

comments

Login