Skrivglädje

Jag gillar det kreativa skrivandet. Att släppa lös fantasin och låta det som vanligtvis är omöjligt bli möjligt. Jag gillar också att se människor utvecklas – i såväl skrivande som inom andra områden. Därför ägnar jag tid åt att lägga ut tips, idéer och övningar i olika sociala medier. Du är välkommen du också. Du hittar dem alltid i högermenyn här på sidan, men här kommer en närmare presentation.

 

Nyhetsbrev

Det kommer till dig ca en gång per månad med tips och inspiration i form av en kort artikel. Du får också en övning för att utvecklas inom t ex skrivande. Du anmäler dig till nyhetsbrevet genom att skriva in din mejladress i högerspalten.

Facebook

Gilla Kreationslotsen på Facebook och du får korta tips, idéer och inspiration kring utveckling och skrivande. Titta gärna in och skriv en hälsning!

Sanningar-boksksrivande-350

Foto: Jeanette Niemi

 

Pinterest

Följ mig på Pinterest och få skrivövningar, lästips och inspirationsbilder.

 

Är du nyfiken på att veta mer om mig och mina bilder är du välkommen att titta in på min personliga hemsida och instagram där jag funderar över vardagslivet, skrivande och livets utmaningar i text och bild. Jag finns också på LinkedIn för dig som vill ha en nätverkskontakt. Skriv gärna ett meddelande och säg hej så jag vet vem du är.

Du är varmt välkommen, att höra av dig!

/Jeanette

Comments

comments

Login