På söndag läggs första avsnittet av Skrivradion ut. Jag får en mängd olika frågor om kreativt skrivande och det är riktigt bra frågor! Sådana som vi alla har nytta av. Jag har därför beslutat mig för att spela in svaren och lägga ut dem så att ni alla kan lyssna på dem.

 

Jag börjar med att svara på ett gäng frågor som jag fick till mitt senaste seminarium. Det kommer att bli innehållet i de första avsnitten, sedan följer jag upp med frågor som jag får av er, personer som jag vill intervjua för att de har spännande saker att säga om skrivande.

 

Låter det bra?

Gillar du idéen får du gärna dela med dina vänner! Lätt att dela på knapparna längst ner. Vill du inte missa några avsnitt kan du få en blänkare när varje nytt avsnitt publiceras – klicka och lämna din mejladress.

 

Vad vill du att jag ska ta upp i Skrivradion?

Mejla mig och berätta på skrivradion @ kreationslotsen.se

 

Vi hörs på söndag!

/Jeanette

PS!

Seminariet heter “Att skriva en bok – 5 framgångsfaktorer!” Presentation i 11 minuter, tipsen startar vid 22 minuter. Ha en skön stund!

 

Comments

comments

Login