Ett tips om skrivaktivitet

 

Skrivkurs, kreationslotsen, skrivpedagog, skrivcoach

Foto: Jeanette Niemi

Mina kollegor Anna Tiberg och Carina Roxström bjuder in till en fantastisk aktivitet, Jag hade genast anmält mig om jag befann mig i Sverige vid tidpunkten. Jag missar den här gången eftersom jag åker till Italien för att hålla skrivkursen Skrivliv i Italien.

Om kursen

Skriv i vårt kök!
Knäck några idéer, krydda på och vispa ihop!
Söndag 20 oktober mellan 14 och 17 kör vi en skriv-workshop i köket på Långbro herrgård i Älvsjö.
Öppna skrivkanalen, hitta ditt flöde! Skriv något som du inte visste att du skulle skriva!
Kom som du är, ta med papper och penna. Vi bjuder på inspiration, skrivövningar, kaffe/te och kaka.
Kostnad: 100 kronor. Anmälan krävs.
Adress och färdbeskrivning: Får de som anmält sig.

Anmälan via mejl till Anna Tiberg

 

Anna och Carina är utbildade skrivpedagoger och driver tillsammans med mig och Tommy Enström facebooksidan Skrivpedagogerna. Gilla den gärna så får du löpande tips om kreativt skrivande direkt i din feed.

Ha en härlig skrivdag i herrgårdsköket!

/Jeanette

Comments

comments

Login