Skrivövning blev baksida till bok

Jag brukar säga att skrivövningar är användbara av många olika skäl. Uppvärmning, släppa prestation, lekfullhet, tidsfördriv men också att det faktiskt kan ge idéer och konkreta texter som man kan använda. Det senare har jag ett färskt exempel på.
Kolla in den här hälsningen som kom från Christina Grossi!

 

“Tack för dina fantastiska skrivövningar. Ville dela med mig av detta angående din övning: “Skriv om att skriva”. Det blev mitt bokomslags baksida till min bok: “Andliga Vyer”. Så TACK från hjärtat.

Namasté
Christina Grossi”

 

Övningen som Christina refererar till finns i min kostnadsfria minikurs Kreativa skrivövningar. Är du sugen så är du välkommen att anmäla dig. Klicka här och lämna din mejladress så har du snart den första övningen i din inbox. Info om hur det går till finns att läsa på samma plats.

 

Tack för att du delar med dig Christina! Nedan kan du se det fina bokomslaget.

/Jeanette

 

cover_andligavyer01

 

 

Comments

comments

Login