Inspiration-fb-nya-gillare-350Jag skriver och skriver. För att ni inspirera, vägleda och hjälpa på vägen till ett skrivande liv eller till en färdig bok.

Om ingen läser det jag skriver och har nytta av det är det meningslöst – därför är det magiskt för mig när jag ser att det tillkommer nya gillare och prenumeranter till min Skrivboost varje dag!

 

Senaste tiden har det ramlat in många nya gillare på facebook – stor like på den! Det ska firas.

 

Gilla Kreationslotsen på facebook – få en skrivkurs

En gillare kommer att få en skrivkurs av mig nästa fredag – det kan bli du. Så här lagom till jul så kan det bli en julklapp till dig själv eller till någon som du bryr dig om.

Det du behöver göra är att:

  • gilla Kreationslotsen på facebook.
  • lämna en kommentar på det första inlägget “Dags att fira igen – få en skrivkurs!”. Berätta vad du vill läsa om när det gäller kreativt skrivande.

 

På fredag nästa vecka så lottar jag ut en skrivkurs till en av er som kommenterat. Bjud gärna in vänner och bekanta att gilla och kommentera, ju fler förslag jag får ju mer kan jag bjuda på framöver! Du kan läsa mer om kursen “Hitta din skrivglädje!” på kurssidan.

 

Du kanske undrar vad Skrivboosten är?

Det är ett inspirationsbrev som kommer ca en gång i månaden. Innehåller tips och kunskap om kreativt skrivande – din fria utbildningen. Du är också välkommen att sälla dig till skaran! Lämna din mejladress nedan eller i sidomenyn. Gå sedan till din inkorg (eller skräppost i värsta fall) och bekräfta att du vill ha skrivboosten. Sedan  är du igång. Varmt välkommen!

 

 

Skrivglädje till dig!

/Jeanette

Comments

comments

Login