En dröm på väg att bli verklighet…

 

Idag startar CRIMETIME – Sveriges nya deckarfestival på Gotland. Själv sitter jag med läsningar, handledningar och utveckling av medlemskapsprogrammet Skriv! Så jag är glad, nöjd och tacksam att ha en gästbloggande författare på plats – Anna-Maria Ekblad. Följ hennes upplevelser nu när hon gör sin dröm till verklighet – att bli deckarförfattare. Skriver det gör hon redan, nu hämtar hon inspiration och kunskap från Nordens författarelit på området. Skön läsning!

Ha en härlig långhelg i krypande spänning Anna-Maria!

/Jeanette

 

 

En dröm på väg att bli verklighet …

 

Jag har alltid skrivit. Det har funnits ett behov i mig att skriva och reflektera över min vardag. Jag var duktig som liten att fantisera ihop olikartade  berättelser. Jag fantiserade också om min verklighet. Hur den var och hur den

Crimetime, Anna-maria Ekblad, Kreationslotsen

Foto: Anna-Maria Ekblad

kunde varit. En av mina drömmar var att åka ut, se och upptäcka världen. En annan dröm var att bli författare. Det första drömmen har jag arbetat med i 25 år och nu är det dags att förverkliga den andra drömmen.

Jag sitter på flyget till Gotland. Jag skall besöka Crime Time. Under fyra dagar skall jag få vara tillsammans med och lyssna på den nordiska författareliten. Det skall bli spännande att få träffa och lyssna på dem som gjort drömmen till verklighet. De som har författarskapet som yrke.

Jag kommer att gå på föreläsningar, skrivskola, mordvandringar, afternoonte i Agatha Christies fotspår och författarmiddagar. Om du är intresserad av mina upplevelser. Följ med mig under dessa fyra dagar.

Anna-Maria

Spara

Spara

Spara

Spara

Comments

comments

Login