Vad är det värt att utvecklas?

 

Hur mycket lägger du på utveckling under ett år?

Kreationslotsen, utveckling skrivkursDen frågan vaknade min make till idag. Han har det inte alltid så lätt men jag tror att han skulle säga att det är spännande att leva med mig. Hur som helst fick vi en fin pratstund där vi kunde konstatera att vi två lägger olika mycket pengar och tid på egen utveckling. Den som känner mig eller har läst mig tidigare vet att jag är en stor fan av utveckling i alla former. Så som andra sätter godisförbud måste jag ibland sätta olika utvecklingsförbud annars går all tid åt att gå på kurs och utveckla idéer! Däremot behöver det inte alltid vara särskilt kostsamt – jag har en begränsad budget för min utveckling och jag blir extra kreativ när jag ska få den att hålla.

 

 

 

Nu vill jag ställa frågan till dig. Hur mycket har du lagt på utveckling under året?

Du läser den här bloggen för att du gillar att skriva troligen så du kan välja själv så svara gärna på frågorna utifrån hur mycket du lägger på ditt skrivande jämfört med annan utveckling. Tillåt dig att ta en stund och svara ärligt.

  • Hur mycket tid lägger du ner?
  • Hur mycket får det kosta?

 

 

 

 

Skrivkurs, Kreationslotsen, Är du nöjd med resultatet – vad skulle du vilja ändra på?

Ibland behöver man justera lite och ibland så är det dags att göra större förändringar. Ta dig ett par minuter att fundera över vad du faktiskt vill lära dig och vad det skulle ge dig.

 

 

 

Vad är det värt?

Ibland vill man göra många saker och resurserna – tid och pengar – räcker inte till. Då kan man väl ge upp eller?

Jovisst kan du det, det är ditt val men du kan också välja att söka efter det som går.Avslutande frågor som kan ge dig en puff i rätt riktning redan idag.

  • Vad är det viktigaste för dig just nu?
  • Vad skulle det vara värt för dig att genomföra din önskan.
  • Vilken aktivitet matchar dina resurser eller ligger något över?
  • Vad kan du ändra på/välja bort för att det ska kunna bli möjligt?

 

Tro på dig själv, jag gör det. Välj en som du kan klara av och genomför det steget. Välj en aktivitet och planera för att genomföra den redan nu.

 

Jag erbjuder utveckling inom kreativt skrivande i former av skrivresor, skrivkurser och coachning. Jag har också möjlighetersom matchar olika ekonomiska resurser från en gratis minikurs till att åka på en skrivresa eller individuell coachning/handledning. Däremellan hittar du mina e-kurser som också erbjuder olika grad av coahcning.

 

Lycka till på vägen! Välkommen att höra av dig om du vill ha min hjälp att nå dina skrivmål och skrivdrömmar. Jag vill gärna hör vilka drömmar just du har. Kommentera nedan eller skriv ett mejl.

/Jeanette

 

Gilla gärna Kreationslotsen på facebook för fler tips och idéer!

 

 

 

Comments

comments

Login