Samhörighet för egenföretagare – Noffice

 

Noffice med Jeanette Niemi Kreationslotsen

Klicka på bilden – en genväg till anmälan.

För en tid sedan gick jag med i Noffice – en mötesplats för egenföretagare – och det är nog ett av mina bästa beslut detta år. Att vara egenföretagare är ofta ensamt. Beslut ska fattas, nya tjänster utvecklas och man behöver utvecklas och lära nytt hela tiden. Och man gör det själv. Jag har så många gånger saknat någon att bolla med – någon som förstår vad jag håller på med och som tampas med samma saker som finns i min vardag. Precis som i författarskapet. Böcker ska skrivas, marknadsföras och säljas. Men hur? Nu har jag hittat en gemenskap som stöttar mig varje dag och jag behöver aldrig mer känna mig ensam.

 

Aldrig mer ensam. Det låter som en boktitel men det är det första jag kommer att tänka på när jag tänker på Noffice. En av de många tjänster som ingår i det digitala kontoret Noffice är en mötesplats. Där vi kan säga hej, dela våra funderingar och hjälpa varandra framåt. Varje dag eller så ofta vi vill. Och det förekommer inte reklam – bara en genuin önskan om att ta våra verksamheter till nästa nivå. Det är win-win för alla!

 

Exempel på mötesplatsens aktivitet och bidrag senaste veckan:

  • Lärt oss mer om Twitter för företagare
  • Hjälpt varandra att nå dagens mål genom att berätta om dem.
  • Peppat och stöttat kring bokföringsstrategier
  • Fått tips om hur man kan öka effektiviteten när man jobbar på webben
  • Fått feedback på Facebooksida
  • Nätverkat förstås – det är en självklar del.
  • Välkomnat nya deltagare!

 

Jag rekommenderar verkligen Noffice – det digitala kontoret för den som vill jobba mindre och tjäna mer. Det här är en mötesplattform som hjälper oss att växa och vi har plats för fler. Mötesplatsen är bara en av alla de förmåner vi har, allt finns väl beskrivet här. Är du också intresserad av att växa tillsammans med andra företagare så är du välkommen att anmäla dig!

Hör gärna av dig om du har frågor! I kommentaren eller via mejl – vilket du föredrar.

/Jeanette

 

Comments

comments

Login