Anne Liljeroth gästade mig första gången i Skrivradion när jag sänt ett år ungefär, i avsnitt 27! Jag minns det väl, för det var första gången jag själv inte behövde bjuda in en gäst utan att förfrågan kom från en pr-person, agent eller förlag. Det var superkul men jag var lite skeptisk. Men så visade det sig förstås vara superkul att prata med henne och jag är omåttligt förtjust i hennes böcker och väntar med spänning varje gång.

Nåväl i det här avsnittet ville vi prata om det här med att gå på skrivkurs, såväl Anne som jag gillar att gå på kurs och få stöta och blöta texter med kollegor och lärare.

Jag går på skrivkursen på Skeppsholmens folkhögskola nu och Anne gjorde det åren innan mig. Och vi har båda åtnjutit författaren Nina Wähäs ledning i skrivandet – det är underbart helt enkelt!

Detta samtal spelades in på årets Bokmässa och nu kan du alltså höra det i Skrivradion. Du kan lyssna som ljud, som den podcast det är, men också se inspelningen på YouTube – bara sök på Skrivradion. Välj själv vilket medium du föredrar och lyssna där det passar dig bäst. Och när förstås – det är ju trots allt en podcast.

Följ Anne på Instagram:

@anneliljeroth

Vi hörs nästa vecka, skön lyssning! 
/Jeanette

Jeanette Niemi, skrivpedagog och författare
Bokskrivarakademin

Bokskrivarakademins hemsida och kurser

Kreationslotsen

Bokskrivarakademin på Instagram

PS 1

Gillar du Skrivradion? Tipsa en kompis, dela på sociala medier, lämna ett betyg, en recension, klicka 

gilla eller kommentera och använd gärna #Skrivradion. Gillar du att lyssna – gillar jag att göra!

Skrivradion på Facebook

Skrivradion på Instagram

Följ #Skrivradion

Comments

comments

Login