När jag såg titeln på den boken Att fejka en bestseller blev jag genast nyfiken. Det lät roligt och jag funderade över om det går. Hur gör man för att fejka en bestseller?

Romanen har, som så många andra, en författare som huvudkaraktär. Det som gör denna speciell är att den ger en ganska stor insyn i livet som författare såväl som när det kommer till skrivprocessen, skrivlivet och utgivningsresan. All den längtan som finns i att få en bok publicerad och leva på sitt författarskap och vad det kan få en att göra.

När jag började läsa romanen så kände jag ganska snart att ville jag prata med Anneli om boken. Detta är Anneli Fichtelius tredje roman och det märks att hon gillar att skriva om och utforska relationer av olika slag.

 

Anneli Fichtelius: 

Hemsida:  www.annelifichtelius.se

Instagram: @annelifichteliuswriter

Vi hörs om två veckor igen!

Enjoy! 

/Jeanette

PS 1

Gillar du Skrivradion? Tipsa en kompis, dela på sociala medier, lämna ett betyg, en recension, klicka gilla eller kommentera och använd gärna #Skrivradion. Gillar du att lyssna – gillar jag att göra! 

Comments

comments

Login