Gör dessa 8 steg och skriv din bok

I detta avsnitt får du höra vad som gjorde att jag gick från en dreamer till en do:er när det kom till att skriva bok.

Jag visste det inte då men nu kan jag tydligt se varför jag lyckades komma igång med mitt författarskap och bokskrivande. Dessutom med mitt entreprenörskap som gör att jag varje dag kan hjälpa författare att lyckas på samma sätt!

I det här avsnittet av Skrivradion så får du höra såväl om min resa till författare OCH du får de 8 steg du behöver ta för att lyckas du också. Alltsammans på mindre än 20 minuter. Hyser du en bokdröm har du inte råd att missa detta.

Det här avsnittet kommer du snart att kunna se på YouTube också! Klicka in redan nu och prenumerera så missar du inte kommande avsnitt i serien!

Varsågod, klicka på play och lyssna – ha en inspirerande stund!

/Jeanette

PS

Vill du hjälpa mig? Klicka in på iTunes, klicka på prenumerera och lämna ditt betyg av Skrivradion. Gjort på ett kick och uppskattas i mängd. Det hjälper andra att hitta till oss och som man brukar säga ju fler vi är ju roligare blir det.

Ur avsnitt 138:

Medverkande

Jeanette Niemi

Du kan läsa mer om mig och mina böcker på hemsidan och i kursbutiken.

Bibliografi

Din bokidé – en steg för steg-guide

Levande karaktärer – in på bara skinnet

Mina karaktärer – en fyll i-bok för författare

30 nyanser av frihet #älskanoveller (novellantologi)

Över en fika i Svea rike (novellantologi)

Under misteln (novellantologi)

Bokskrivarfestivalen 2020

Bokskrivarfestival 2020 Med Jeanette Niemi, Kreationslotsen - din skrivcoach
Häng med på Bokskrivarfestival 2020 – klicka här!
Länkar för dig som vill skriva bok

Skriv! Gemenskapen för oss som skriver

En romanskola – encyklopedi för dig som skriver

Skrivboosten – din fria utbildning

Mer om skrivprocess på bloggen

https://www.kreationslotsen.se/category/skrivprocess

Vill du ha mer om att leva ett kreativt liv?

Artiklar på bloggen om att leva ett kreativt liv.

Skrivboosten – din fria utbildning. Här får du artiklar, tips och övningar som ger dig ett mer kreativt liv. Helt kostnadsfritt. Anmäl dig direkt genom att klicka här!

Skrivboosten – din fria utbildning. Här får du artiklar, tips och övningar som ger dig ett mer kreativt liv. Helt kostnadsfritt. Anmäl dig direkt genom att klicka här!

Frågor om kreativt skrivande?

Har du en fråga som du vill ha svar på? Vad eller vem vill du höra i Skrivradion? Nominera och styr innehållet du också. Också ris och ros mottages tacksamt. Hör av dig till mig på skrivradion(@)kreationslotsen.se.

Comments

comments

Login