Tänk rätt bli framgångsrik

Jag är med i en bokklubb. Vi är alla företagare och vi läser litteratur som stärker oss som företagare och sedan träffas vi och diskuterar vi bokens innehåll på ett möte. Mina företagande kollegor har en längtan efter utökad frihet så vi möts och driver våra företag på webben för att stötta varandra.

Nyligen läste vi boken Tänk rätt bli framgångsrik (Think and grow rich) av Napoleon Hill. Den går att finna inspiration i vad du än vill bli framgångsrik inom. Jag läste den första gången i början av 90-talet, men inte ens då var den ny. Den publicerades första gången 1937.

Nu när jag läste den igen så slår det mig hur mycket av bokens innehåll jag dagligen hjälper författare med. Du som har följt mig ett tag eller varit på kurs med mig kommer troligen inte att bli överraskad när jag nu översätter Napoleon Hills tankar till dig som vill bli en framgångsrik författare.

Varsågod, klicka på play och lyssna. Ha en inspirerande stund!

/Jeanette

PS

Vill du hjälpa mig? Klicka in på iTunes, klicka på prenumerera och lämna ditt betyg av Skrivradion. Gjort på ett kick och uppskattas i mängd. Det hjälper andra att hitta till oss och som man brukar säga ju fler vi är ju roligare blir det.

Ur avsnitt 114:

Medverkande

Jeanette Niemi, Kreationslotsen – din skrivcoach

Skrivpedagog, coach och författare. Grundare av såväl Skrivradion som Skriv! Inspirerar dig att ta steget till att skriva din bok.

Länkar för dig som vill skriva bok

Skriv! Gemenskapen för oss som skriver: En coach och författande vänner hjälper dig vidare i ditt skrivande.

Skrivboosten – din fria utbildning: Artiklar om skrivande, tips, pepp och skrivpuffar varannan vecka året om.

Mer om skrivprocess på bloggen

Artiklar om skrivprocessen.

Frågor om kreativt skrivande?

Har du en fråga som du vill ha svar på? Vad eller vem vill du höra i Skrivradion? Nominera och styr innehållet du också. Också ris och ros mottages tacksamt.

Hör av dig till mig på skrivradion(@)kreationslotsen.se.

Comments

comments

Login