Du har råd att ge ut en bok själv

I detta avsnitt samtalar jag med Ulf Janebo som driver PaperTalk. Han hjälper författare att trycka och ge ut sina böcker på egen hand. Vi pratar om hur man gör och vad det kostar. Vi pratar också om vad du ska tänka på och vad du ska undvika för att lyckas. Jag har själv tagit hjälp med att trycka min bok “Din bokidé – en steg för steg-guide”. Och i den processen hade jag stor nytta av Ulf’s bok som han skrivit tillsammans med Agneta Rebo “Vår egen Bok med tips och trix för dig med författardrömmar”

 

Klicka på play och lyssna. Ha en skön stund!

Klicka gärna in på Kreationslotsen på facebook också för att få fler tips i ditt facebookflöde.

/Jeanette

 

Ur avsnitt 16:

Ulf Janebo:

www.papertalk.se

info(@)papertalk.se

 

Vad ska jag spela in i Skrivradion framöver? Också ris och ros mottages tacksamt.

Mejla mig på skrivradion(@)kreationslotsen.se och berätta vad du vill se.

Comments

comments

Login