Författare som Kreationslotsen har hjälpt

När jag ser andra utvecklas känner jag lycka i kroppen. Likaså när jag ser att man hjälper varandra och lyfter varandra. Om du gillar win-win så kommer vi att komma väl överens!

Möt några av de som jag har haft ynnesten att arbeta med under åren och hjälpt på vägen till färdig bok. Alla olika förutsättningar och målsättningar. Det de har gemensamt är att de gjort jobbet och aldrig gav upp. Du får ta del av det de skrivit, hur jag hjälpt dem som hur jag har upplevt att arbeta med dem. 

Låt dig inspireras av deras framgångssagor!

Jeanette

PS

Om du är en av dem jag har hjälpt till färdig bok men inte hittar dig själv här. Låt mig gärna veta så ordnar vi det såklart!

Jeanette Niemi, Kreationslotsen - din skrivcoach redo att hjälpa dig skriva boken
Anna-Maria Ekblad

Anna-Maria Ekblad

Charterdeckare

Jeanette uppmuntrade mig att börja skriva och gräva där jag står vilket resulterade i en serie av charterdeckare.

Anna-Marias styrkor är nyfikenhet, målmedvetenhet och disciplin. Hon är öppen för nytt och vill hela tiden lära nytt. Jag är mycket osäker på om hon känner till ord som svårt och omöjligt.

Jag har haft äran att hjälpa henne genom skrivresor, Skriv! – en skrivarfamilj, handledning, lektörsläsning och hon har även läst mina böcker och använt mina självstudiekurser i Bokskrivarakademin.

Kristina Ahlström

Kristina Ahlström

Feelgood

Jeanette inspirerade och pushade mig med sin kunskap. Ovärdelig hjälp för mig som debutant. Berättarperspektiv var en av de saker Jeanette hjälpte mig med.

Kristina styrkor är tilliten till att det går, passionen för det hon gör och lyhördhet. Med det i bagaget lär man sig väldigt snabbt. 

Jag har haft äran att hjälpa Kristina genom lektörsläsning som hon återvände till under redigeringen av sitt första manus som sedan blev antaget av Romanus & Selling

Therése Johansson

Therése Johansson

Kärleksroman

SKRIV-familjen har varit ovärderlig för mig. Det har hjälpt mig med kollegor, frågor men framför allt att sätta mål för mitt skrivande. Att komma vidare. Men även skrivradion, som gett mig mod att skriva.

Kajsa Franchell

Kajsa Franchell

Relationsroman

Jeanette har inspirerat mig till att fortsätta med mitt skrivande. Har också fått ovärderliga kontakter i en responsgrupp som är bestående.

Malin Lundskog

Malin Lundskog

Relationsroman

Jeanettes kloka frågor och förmåga att skapa trygghet i Skriv! gjorde att jag vågade dela med mig av det jag har skrivit. Responsen från de andra i gruppen gav mig mod att fortsätta skriva.

Monika Thormann

Monika Thormann

Feelgood

Du tog mig till den vackraste platsen i Sörmland. Du gick igenom grunderna för romanskrivandet och du fick mig att fatta hur viktigt det är att välja rätt perspektiv. Vi gjorde roliga skrivövningar och framförallt så fick jag idén att skriva en roman som utspelar sig på en skrivarkurs på Stensunds folkhögskola när jag själv var där på kurs.

Kadir Meral

Kadir Meral

Kärleksroman

Jeanette var en uppmuntrande coach när jag skrev min debutroman “Pojken som följer sin skugga”. Hon var ett klokt bollplank som hjälpte mig att fatta beslut i de svåra valen gällande nyanseringen av karaktärerna.

Angela Rizzo

Angela Rizzo

Kärleksroman

Du har hjälpt mig att inte se så långt fram, att jobba med det som behöver göras nu. Du har stöttat mig när det varit svårt och speglat mig när jag tappat hoppet, påmint mig om att jag sa liknande förra gången det tog stopp… Sammanfattningsvis har du varit mitt minne och hopp när jag själv tappat det. Du har också lotsat mig från steg till steg, bromsat och pushat utifrån vad jag behövt. Du har varit ovärderlig.

AnnaLena Forsberg

AnnaLena Forsberg

Historisk roman

Jag började skriva med Jeanettes hjälp. Hon gav mig kunskap, visade redskap och förmedlade en tro på att jag skulle fixa det. Jeanette är gudmor till min första bok.

Login