Din digitala produkt – din gåva

Hej och grattis!

Grattis till att du tagit ett första steg närmare din digitala produkt. Jag vill gärna hjälpa dig på vägen. Jag har skrivit en guide till dig som hjälper dig att hitta en idé till din digitala produkt och som hjälper dig att skriva texten till den. På ett sätt som gör att den blir uppmärksammad av de som läser den.

Du kan använda den till vilken text som helst på nätet. Och det kan ge dig flera idéer om hur du ska återvinna dina idéer.

Lycka till!

Jeanette

PS Din mejladress är säker hos mig. Jag säljer den inte och jag missbrukar den inte. Ogillar spam.

OBS! Gå direkt till din inkorg och bekräfta din anmälan. Då kommer din guide till dig.

 

 

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Login