Julia & Jack blev Årets feelgood 2019

Foto: Magnus Östh

En feelgoodförfattare kan gå vägen via industriell ekonomi på KTH, skriva och vinna Årets feelgood på Feelgoodfestivalen. Kanske inte den mest tippade författarvägen men inspirerande och visar att det är värt att följa en inre önskan.

Det var Katja Hvenmark Nilsson, som du kan höra i avsnitt 125, som önskade Anna till Skrivradion. För dig som gillar New York skulle jag rekommendera att inte missa vare sig Katjas Manhattan Transfer eller Annas Julia & Jack som hon fick Feelgood-priset för.

Vi pratar om att vinna priset såklart men också vad en feelgood är och hur man skriver den. Specifikt också om romantisk feelgood. Och mycket mer, som vanligt i Skrivradion.

Varsågod, klicka på play och lyssna. Ha en inspirerande stund!

/Jeanette

PS

Vill du hjälpa mig? Klicka in på iTunes, klicka på prenumerera och lämna ditt betyg av Skrivradion. Gjort på ett kick och uppskattas i mängd. Det hjälper andra att hitta till oss och som man brukar säga ju fler vi är ju roligare blir det.

Ur avsnitt 134:

Medverkande

Anna Lönnqvist

Du kan läsa mer om såväl Anna som hennes böcker på hennes hemsida. Följ henne på Facebook och Instagram. Hennes böcker kan du köpa i vanliga kanaler som Adlibris och Bokus.

Bibliografi

Tills kärleken skiljer oss 2014, Ordberoende förlag.

Tjugo år till dig 2016, Ordberoende förlag

Julia och Jack, 2018, LB-förlag

Sommaren med Ava, 2019, LB-förlag

Minns oss som nu, januari 2020, LB-förlag (Louise Bäckelin Förlag)

Hennes böcker kan du köpa i vanliga kanaler som Adlibris och Bokus.

Länkar för dig som vill skriva bok

Skriv! Gemenskapen för oss som skriver

En romanskola – encyklopedi för dig som skriver

Skrivboosten – din fria utbildning

Mer om skrivprocess på bloggen

https://www.kreationslotsen.se/Blogg/category/skrivprocess

Vill du ha mer om att leva ett kreativt liv?

Artiklar på bloggen om att leva ett kreativt liv.

Skrivboosten – din fria utbildning. Här får du artiklar, tips och övningar som ger dig ett mer kreativt liv. Helt kostnadsfritt. Anmäl dig direkt genom att klicka här!

Skrivboosten – din fria utbildning. Här får du artiklar, tips och övningar som ger dig ett mer kreativt liv. Helt kostnadsfritt. Anmäl dig direkt genom att klicka här!

Frågor om kreativt skrivande?

Har du en fråga som du vill ha svar på? Vad eller vem vill du höra i Skrivradion? Nominera och styr innehållet du också. Också ris och ros mottages tacksamt. Hör av dig till mig på skrivradion(@)kreationslotsen.se.

Comments

comments

Login